Author Message

<  Website  ~  Front page broken on Chrome browser since the Cyburn update

PostPosted: Wed Sep 08, 2010 7:25 pm
MortalPosts: 34Joined: Fri Aug 20, 2010 6:29 am
I thought it was just a temporary thing, but ever since the Lady Cyburn update to the front page, it no longer displays properly on the Google Chrome browser.

Most of the background becomes black, making the text unreadable.

How is the site updated? Do you have to do it manually by punching in HTML, or do you have a wordpress style system yet?

Attached below is how it looks on Chrome.
Attachments:
pcerror.jpg
pcerror.jpg [ 38.27 KiB | Viewed 2541 times ]

Offline Profile
PostPosted: Wed Sep 08, 2010 10:06 pm
User avatarSuper HeroPosts: 658Location: Spirit of Pulp CityJoined: Thu Aug 02, 2007 6:09 pm
Hmmm looks fine to me as I used Chrome as well.

Here's my screen shot.

Image



_________________
-Joel

My Gaming Blog
http://miniaturemayhem.net/
My Activity Log: Nothing right now. House is still being renovated... :(
Offline Profile WWW
PostPosted: Wed Sep 08, 2010 10:45 pm
User avatarHeraldPosts: 947Location: Frankfort, KentuckyJoined: Wed Aug 29, 2007 5:18 pm
Darned Ulthars!



_________________
Image
My Pulp City Collection 91 out of 94
Offline Profile WWW
PostPosted: Sat Sep 11, 2010 8:45 am
User avatarMortalPosts: 48Location: Barcelona, SpainJoined: Tue Apr 14, 2009 4:41 pm
I also have the same problem with Chrome.


Offline Profile
PostPosted: Sun Sep 12, 2010 12:22 am
User avatarHeraldPosts: 249Location: Gatineau, CanadaJoined: Mon Jul 12, 2010 3:28 pm
You could try to do the following with Chrome

http://www.google.com/support/chrome/bi ... swer=95290

let me know if it works



_________________
-Hapotte
Offline Profile
PostPosted: Sun Sep 26, 2010 9:16 pm
User avatarMinister of PulpPosts: 2027Location: Street FightingJoined: Thu Aug 02, 2007 5:13 pm
On it, thanks!



_________________
Morf's activity log:
Painting: Khan, the Reaver Lord Watching: True Blood Listening to: Arcade Fire
Offline Profile
PostPosted: Sat Oct 23, 2010 1:32 am
MortalPosts: 34Joined: Fri Aug 20, 2010 6:29 am
Just updating, it looks like the front page is now working properly.

Looks like the host switch changed something.


Offline Profile
PostPosted: Thu Oct 28, 2010 12:21 pm
User avatarMinister of PulpPosts: 2027Location: Street FightingJoined: Thu Aug 02, 2007 5:13 pm
Actually we fixed it manually, the white background went missing in Chrome action :D



_________________
Morf's activity log:
Painting: Khan, the Reaver Lord Watching: True Blood Listening to: Arcade Fire
Offline Profile

Display posts from previous:  Sort by:

All times are UTC [ DST ]
Page 1 of 1
8 posts
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
Search for:
Post new topic  Reply to topic
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
cron